ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ | ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Μοντέρνα φωτιστικά που ξεχωρίζουν από κάθε άποψη. Δείτε το φωτισμό με άλλο μάτι!

Welcome to 23 Home Lighting

house lighting,Home Lighting,Chandeliers,Pendants,Table/Floor Lamps,Wall Sconces

Wood Design

Retro and vintage lighting - Industrial Interior

A New Design for Living

Vintage σειρά λαμπτήρων Edison Light.Ταιριάζουν σε οποιαδήποτε vintage, rustic ή σύγχρονη διακόσμηση είναι πλήρως συμβατοί με κάθε είδους dimmer,τώρα υπάρχουν πολλά στυλ για να διαλέξετε.Προσθέστε ατμόσφαιρα της ιστορικής περιόδου Edison στό σπίτι  σας με τούς vintage  λαμπτήρες νήμα πυράκτωσης.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟ

Το design έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τον κόσμο και να βελτιώνει την καθημερινότητα μας λειτουργικά, εργονομικά και αισθητικά. Αντικείμενα και προϊόντα δημιουργήθηκαν από εμπνευσμένους σχεδιαστές πολλά χρόνια πριν, αλλά εξακολουθούν και σήμερα να παράγονται και να χρησιμοποιούνται διατηρώντας αναλλοίωτη τη διαχρονικότητα τους.

Vintage Industrial Φωτιστικα

Τα βιομηχανικά φωτιστικά με μεταλλικές βάσεις ή σκέτα καλώδια προσθέτουν στα δωμάτια του σπιτιού σου στιλ και το πιο σημαντικό είναι πως μπορείς να βρεις και αρκετά αυθεντικά στα παλαιοπωλεία, ενισχύοντας έτσι, τον vintage χαρακτήρα του χώρου σου.

Απλικες-Επιτοιχια | Ειδικες κατασκευες

Πολλοί σχεδιαστές φωτιστικών χρησιμοποιούν το σκοινί γιατί είναι ένα ευέλικτο υλικό που τους επιτρέπει να δώσουν πολυμορφικά σχήματα στις δημιουργίες τους,τα φωτιστικά με σκοινί ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και με τα περισσότερα στυλ διακόσμησης δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο χώρο σας.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙΑ| ROPE LIGHTING

Φωτιστικά Μοντέρνα,Φωτιστικά LED,Φωτιστικά ECO,Φωτιστικά Vintage, Διακοσμητικές Λάμπες Edison,Φωτιστικά Με Αμπαζούρ,Φωτιστικά Νεοκλασικά, Φωτιστικά Κλασικά,Φωτιστικά Πατίνα,Πολυέλαιοι,Πολύφωτα,Πλαφονιέρες, Μονόφωτα,Απλίκες,Spot,Φωτιστικά Δαπέδου,Επιτραπέζια Φωτιστικά,Παιδικά Φωτιστικά

Light and Living